Räkor i krispig panering
Ett mellanmål för alla tillfällen
En superkrispig nyhet!
Vi har just lanserat saftiga grönländska kallvattenräkor i en ny, lätt och krispig panering, som bland annat är milt kryddad med paprika. Läckra, krispiga och smakrika.
Räkorna passar perfekt som delikat fingermat i en snackkorg med t.ex. citronmajonnäs eller aioli. Kan användas som aptitretare, topping på sallader eller som måltid med t.ex. bakad potatis och sallad.
De panerade räkorna ska tillagas direkt från frysen i ugn (ca 5 minuter vid 200 °C), airfryer (4-6 minuter vid 200 °C) eller fritös (1-2 minuter vid 180 °C).
Som alltid är räkorna MSC-certifierade. Det innebär att de kommer från ett hållbart och miljövänligt fiske.
Recept med panerade räkor
Letar du efter inspiration till recept med panerade räkor? Oroa dig inte - prova de här recepten: