You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Rödspätta

Panerad rödspättafilé

Panerad rödspätta är en klassiker - för helgdagar, för smörgåsar, till lunch och till middag!

Saftiga rödspättafiléer med spröd panering.

Det blir inte enklare än så här att äta fisk! Vi har förberett ditt arbete med att filéa rödspättan. Därefter har vi panerad fisken med ströbrödsblandning. Paneringen gör att fisken håller sig saftig och samtidigt ger det en god spröd skorpa.

Rödspättans milda smak kommer hela familjen att gilla. Panerade rödspättafiléer kan serveras snabbt när du har bråttom gärna till en grönsallad och pasta. 

När du köper rödspätta från Royal Greenland kan du vara helt säker på att den inte fångas med bomtrålare, något som misstänks skada havsbotten.

Recept med panerad rödspätta

Panerad rödspätta är en klassisk rätt, som ofta serveras till lunch och vid högtider.

Behöver du inspiration till nya recept med panerade rödspättafiléer?

Prova vårt recept på chilibönor med spätta, eller varför inte servera rödspätta med bearnaisesås och gröna bönor?

Se även

Läs mer om Lättpanerade rödspättafiléer
...