Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
Tips
Du kan äta kokt färskpotatis, bakpotatis eller rotfrukter till.
Tillagningsinstruktioner
Fisken grillas i ugnen direkt från fryst med lite smör och salt på toppen under 12-15 minuter på 160-170oC.
Dela, krydda och grilla tomaterna i en grillpanna i 4-5 minuter, krydda därefter med torkad dragon.
Vispa samman pastöriserade äggulor, citronsaft och äppelcidervinäger i en skål. Luta skålen och fortsätt vispa tills den blir tjock.
Smaka av med salt, peppar, citron och färsk eller torkad dragon. Blanchera bönorna i c:a 30 i kokande vatten och rosta dem sedan i stekpanna tillsammans med salt och lite citron. Plocka örterna och vänd dem i olja. Lägg dem ovanpå fisken vid servering.
Tips
Du kan äta kokt färskpotatis, bakpotatis eller rotfrukter till.