Ingredienser
Tips
Rosta din paprika själv. Halvera paprikorna och rosta dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta paprikorna i ugnen tills skinnet är helt svart. Låt dem svalna och dra sedan bort skalet.
Passar bra till panerad och fylld rödspätta, sprödbakad torsk av ryggfilé och hälleflundra.
Tillagningsinstruktioner
Koka potatisarna mjuka. Skär under tiden löken i ringar, strimla paprikan, dela oliverna i mindre bitar, hacka persiljan och blanda allt med kapris och olivolja.
Vänd ner den varma nykokta potatisen, smaka av med salt och peppar och servera genast. Om potatisarna är stora kan de skäras i tjocka skivor.
Tips
Rosta din paprika själv. Halvera paprikorna och rosta dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta paprikorna i ugnen tills skinnet är helt svart. Låt dem svalna och dra sedan bort skalet.
Passar bra till panerad och fylld rödspätta, sprödbakad torsk av ryggfilé och hälleflundra.