Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Rör ihop färskost, majonnäs, finhackad gräslök, hackad gurka och en klyfta pressad vitlök. Skär äggen i grova bitar, vänd i och smaka av med salt och peppar.
Rensa brysselkålen (skär bort ½ cm av stocken och ta bort 3-4 blad). Koka kålen i saltat vatten 4 min och lägg i kallt vatten.
Vänd ihop buljong och två pressade vitlöksklyftor, riven parmesanost och brysselkål och krydda med salt och peppar. Lägg blandningen i en ugnsfast form och tillaga 5 minuter i hög värme på grillen eller i ugnen.
Tillaga den tinade laxen enligt anvisningarna på förpackningen i ugn. Koka nudlarna enligt anvisningar och vänd ihop med soja, finhackad chili och vatten.
Smaka av med salt och peppar. Servera genast med lax, brysselkål och salladen på färskost.