Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
450 g räkor i krispig panering
Avokadodipp:
1 avokado
1½ msk. Grekisk yoghurt
Saft från ½ citron
1 vitlöksklyfta
1 handfull färsk koriander
salt & peppar
Mangodipp:
1 mango
2 msk. Grekisk yoghurt
saft av ½ lime
salt
Chilimayo:
1 dl majonnäs
2 msk sriracha chilisås
1 tsk cayennepeppar/söt paprikapulver
salt
Tillagningsinstruktioner
Lägg de panerade räkorna i fritösen i ca 10 minuter tills de är gyllene och krispiga eller baka i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.
Avokadodipp: Mixa ihop alla ingredienser till en krämig dipp.
Mangodipp: Mixa alla ingredienser till mangodipp och smaksätt med limejuice.
Chilimayo: Blanda alla ingredienser i en skål.
Servera de krispiga räkorna med de 3 dipparna.