Ingredienser
Tips
Till denna rätt kan du använda det du har i kylskåpet. Använd t ex frysta krusbär istället för plommontomater, gurka istället för squash eller purjolök istället för vårlök. Du kan självklart också använda en annan slags kål än rödkål.
Tillagningsinstruktioner
Stek rödspättorna i ugnen under 12-15 minuter på 170oC.
Skär squashen i ganska tjocka skivor, skala och skiva morötterna, dela vårlöken, skär bladsellerin i småbitar, skär fänkålen i tunna skivor och dela plommontomaterna.
Vänd tillsammans med färska örter och smaka av med salt och eventuellt lite citron.
Äppelcidervinäger, senap och olivolja vispas samman till en vinägrett. Strö till sist över hackad mandel.
Tips
Till denna rätt kan du använda det du har i kylskåpet. Använd t ex frysta krusbär istället för plommontomater, gurka istället för squash eller purjolök istället för vårlök. Du kan självklart också använda en annan slags kål än rödkål.