You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räkmacka med grön ärthummus, mynta, ägg och tahini

Räkmacka med grön ärthummus, mynta, ägg och tahini

  • Räkor
  • Lunch
  • Huvudrätt
  • Smörrebröd
  • Sandwich och wraps
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Läs mer om MSC här: www.varkommerfiskenifrån.se

Tillagningsinstruktioner

Tina ärtorna och mixa med olja mynta, citronsaft salt och peppar.

Koka upp vatten och lägg i äggen i 7-8 min. Kyl under kallt vatten, skala och dela dem. Blanda eventuellt ut tahinin med lite vatten.

Bred på hummus på brödet, lägg på räkor, ägg, citronklyfta, svartpeppar och strimla över tahinisåsen.

Recept: Frida Ronge

Foto: Lennart Weibull

Tips

Läs mer om MSC här: www.varkommerfiskenifrån.se

Nästa recept: Grönländska räkor med hemlagad dillmajonnäs
...