Ingredienser
4 lättpanerade hälleflundror med citron och persilja
400 g extra fina ärtor, frysta
400 g edamamebönor, spritade
2 svartkålshuvuden
2 msk barbecuekryddor
4 msk citronolja
2 msk citronsaft
1 litet knippe oregano
200 g smör
salt och nymalen peppar
Tillagningsinstruktioner
Tillaga fisken i ugn, direkt från frysen i 15–20 minuter vid 200 °C.
Ta bort de grova stockarna från svartkålen och lägg dem i en skål med de frysta edamamebönorna och ärtorna. Häll över kokande vatten så att det täcker och låt dra i 5 minuter.
Bryn smöret på jämn värme i en kastrull och dra åt sidan.
Häll av vattnet från grönsakerna och vänd dem med barbecuekryddor, plockad dragon, citronolja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Servera genast med den varma fisken och brynt smör.