Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
4 st liten grönländsk hälleflundra portioner, tinade
400 g grön sparris
200 g fetaost
400 g edamamebönor, tinade
4 msk grön pesto
2 dl hönsbuljong
4 ark bakplåtspapper
gem
1 citron
salt och nymalen peppar
Tillagningsinstruktioner
Bryt av och släng den hårda nedre fjärdedelen av sparrisen och skär resten i lagom stora munsbitar.
Bryt fetaosten i mindre bitar och blanda med sparris, edamame, pesto och buljong.
Fördela blandningen på 4 bakplåtspapper och toppa med fisken. Salta och peppra, vik bakplåtspappret runt fyllningen så att du får ett någorlunda tättslutande paket. Kläm vid behov ihop ändarna med ett par gem. Tillaga fiskpaketen i ugn i 20 minuter i 200 °C.
Servera genast med extra pesto och citronklyftor.