You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Kräftstjärtar i krispig gurksallad

Kräftstjärtar i krispig gurksallad

  • Förrätt
  • Nyttiga sallader
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Finhacka rödlök och chili och blanda med pressad vitlök, honung, vinäger och vatten. Skär gurkan i tärningar och lägg i lagen. Låt det dra i 15 minuter. Vänd ned kräftstjärtarna i lagen och låt det dra i ytterligare 1 minut.

Sila av lagen och vänd ned jordnötter, sesamolja och krutonger med kräft- och gurkblandningen. Smaka av med salt och peppar, och fördela i fyra glas.

Servera gärna med nybakat bröd.

Nästa recept: Laxtartar med avokadokräm och frisé- och gurksallad
...