You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Gröna omelett-snurror med räkröra

Gröna omelett-snurror med räkröra

  • Räkor
  • Nyår
  • Förrätt
  • Sandwich och wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Ha ner ägg och spenat i en mixer. Kör tills du fått en slät grön smet. Salta.

Vik ett bakplåtspapper och lägg i botten på en form på cirka 20x26cm. Se till att bakplåtspappret har kanter. Slå i smeten och se till att den fyller ut i kanterna. Grädda på varmluft på 150°C i 20 minuter. Låt svalna en aning och vänd sedan omeletten upp och ner på en plastskärbräda eller en bit aluminiumfolie. Lossa bakplåtspappret försiktigt.

När omeletten svalnat, bre på ett tjockt lager färskost. Strössla över finhackad rödlök och hackade räkor. Skär ena långsidan så den blir rak och rulla ihop tajt ifrån den oskurna långsidan. Skär bort ytterkanterna och skär sedan till smårullar.

Recept och foto av Madeleine Landley - www.landleyskok.se

Nästa recept: Surdegsbröd med fetaostkräm, bakade jordgubbar & räkor
...