arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Disko Bay Räkor med potatisblinier och crème fraîche

Disko Bay Räkor med potatisblinier och crème fraîche

  • Räkor
  • Förrätt
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Aptitretare och smårätter
  • Nyår
  • Påsk
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skala och koka potatisen mjuk. Låt den rinna av ordentligt och svalna lite.

Mosa potatisen och vispa moset med ägg, mjöl och finhackad gräslök. Smaka av med salt och peppar.

Stek potatisblinierna gyllene och spröda i hälften smör och hälften olja.

Lägg upp dem med räkor och garnera med färsk dill och rivet citronskal. Servera crème fraîche till.

Nästa recept: Rödspättafilé med varm linssallad
...