Ingredienser
Tips
Om du inte gillar kokt potatis och grönsaker kan du servera rätten med antingen ris eller pasta. Gör i så fall såsen lite tunnare. Rätten är också mycket lämplig som lunchrätt om du serverar den i varma paj- eller smördegskal.
Tillagningsinstruktioner
Gör i ordning paprikorna och skär lite av dem i strimlor till garnering och resten i tärningar. Skär salladslöken i ringar.
Blanda grädden med buljongen och koka upp under omrörning för att förhindra att grädden separeras. Rör i tomatpuré och krydda med salt, peppar och paprikapulver. Tillsätt de hackade grönsakerna och låt sjuda i ca 5 min.
Red såsen tills den blir slät och vänd i räkorna. Garnera med paprika-strimlor och servera med nykokt potatis och broccolibuketter.
Gør peberfrugterne i stand og skær lidt af dem i strimler til pynt og resten i tern. Skær forårsløgene i ringe.
Bland fløden med bouillon og bring det i kog mens du rører for at forhindre fløden i at skille. Rør tomatkoncentrat i og smag til med salt, peber og paprika. Tilsæt de snittede grøntsager og lad saucen simre i ca. 5 min.
Jævn saucen med saucejævner og vend rejerne i. Lad dem blive gennemvarme og anret dem i deres sauce i en varm skål. Pynt med peberfrugtstrimlerne og server de nykogte kartofler og broccolibuketter til.
Tips
Om du inte gillar kokt potatis och grönsaker kan du servera rätten med antingen ris eller pasta. Gör i så fall såsen lite tunnare. Rätten är också mycket lämplig som lunchrätt om du serverar den i varma paj- eller smördegskal.