Ingredienser
Sesamolja
2 vitlöksklyftor (finhackade)
4 salladslökar (tunt skivade)
80 g böngroddar
Ca 40 g grönkål (finhackad)
4 dl kokt ris (eventuellt brunt)
8 ägg
1 msk söt chilisås
2 msk sojasås
Topping
125 g Disko Bay Räkor
salladslök
böngroddar
sesamfrön
färsk koriander
Tillagningsinstruktioner
Förvärm ugnen till 180 grader.
Förbered alla grönsaker.
Hetta upp en stekpanna med sesamolja. Tillsätt vitlök, salladslök, ris, böngroddar och grönkål och fräs i några minuter på hög värme.
Blanda ägg, sweet chilisås och sojasås väl i en skål.
Blanda äggblandningen med innehållet i stekpannan och häll över i en ugnsfast form (om inte stekpannan är ugnsfast).
Grädda omeletten i ugnen i ca 20 minuter eller tills äggen har stelnat i mitten.
Låt omeletten svalna något och toppa med färsk salladslök, böngroddar, räkor, sesamfrön och koriander.