You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Ångkokt torskrygg och varma pannkakor med keso och grön sparris

Ångkokt torskrygg och varma pannkakor med keso och grön sparris

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Ryggfilé
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Blanda ihop keso, vitlök, äpple och lök och smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen på pannkakorna och rulla ihop dem runt fyllningen. 

Krydda fisken med salt och peppar och ångkoka den övertäckt i äppeljuice på låg värme i cirka 6 minuter. 

Koka den gröna sparrisen i saltat vatten i 4 minuter och vänd med citronolja, salt och peppar. 

Lägg upp den varma fisken tillsammans med pannkakorna och sparrisen. Servera genast.

Nästa recept: Panerad rödspätta med sommarsallad
...