Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Fritera nudlarna i oljan, låt dem rinna av på papper
och strö över fint salt. Krydda fiskfiléerna med salt och peppar och ångkoka övertäckta i 2 dl fiskfond i ugn i 10 min. i 180°C.
Fänkål och lök finhackas och steks i olja i 4-5 min. Tillsätt finhackad chili och 2 dl fiskfond och låt sjuda 5-6 min. Tillsätt kapris och grovt hackad bladpersilja och smaka av med salt och peppar.
Servera genast med ångkokt fisk och stekta nudlar.Nudlerne steges i varm friture, afdryppes på fedtsugende papir og drysses med fint salt.
Fiskefileterne krydres med salt og peber og dampes i 2 dl fiskefond tildækket i ovn 10 min. ved 180°C.
Fennikel og løg snittes fint og sauteres i olie 4-5 min. Tilsæt finthakket chili og 2 dl fiskefond og lad det simre 5-6 min. Kapers og grofthakket bredbladet persille tilsættes, og der smages til med salt og peber.
Serveres straks med de dampede fisk og friterede nudler.