Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Värm lite olja i ett stekjärn. Knäck 2 ägg direkt i stekpannan och rör runt lätt så att äggulor och äggvitor blandas. Sänk värmen, vänta ca 2 minuter och vänd äggpannkakan.
Smaksätt med salt och peppar och lägg upp dem på en skärbräd. Gör om det tills du har 4 äggpannkakor.
Fördela räkor och hackad färsk koriander på varje pannkaka (spara 1 msk hackad koriander). Rulla äggkakorna och lägg dem försiktigt i 2.
Vispa samman yoghurt med salt och peppar samt den resterande koriandern. Skala och skär gurkan i små stavar och blanda samman med yoghurt (spara lite av gurkan till garnering). Servera gurkblandningen i en liten skål till äggwrapsen.
Lägg stenbitsrom på äggpannkakorna och garnera med färsk körvel eller andra färska kryddörter och gurkstavar.