You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika

Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika

  • Torsk
  • Förrätt
  • Filé
Tid:45 min.
Portioner:2
Tid:45 min.
Portioner:2

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär torsken i tärningar och rör ihop med senap, gurka, dill och rödlök. Smaka av med salt och peppar och låt tartaren dra svalt i minst 10 minuter före servering. Smaka av igen före serveringen.

Vänd ned rågbrödstärningarna med 1 msk olivolja, salt och peppar. Grilla i förvärmd ugn i ca 8 minuter i 190°C tills de är knapriga. Grilla paprikan på en grillpanna och skär i mindre bitar. 

Vänd ihop rucola, paprika, vitlök och citronsaft med 1 msk olivolja och smaka av salladen med salt och peppar.

Lägg upp salladen med knapriga krutonger och tartar och servera omedelbart, gärna med varmt bröd och smör.

Nästa recept: Smörstekt rödspätta med len senapsgrädde
...