You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Torskrygg i ugn med hokkaidopumpa och krämig hummersås

Torskrygg i ugn med hokkaidopumpa och krämig hummersås

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Höst
  • Ryggfilé
  • Soppor
  • Vinter
  • Nyår
  • Fisk i ugn
  • Nyår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Læs mere om vores torsk her.

Tillagningsinstruktioner

Tillaga torsken i en förvärmd ugnsfast form under folie i 140° i ca 15 minuter. Värm soppan, skala pumpan och skär den i klyftor. Stek pumpa bitarna i lite olivolja och krydda med salt och peppar, vänd i schalottenlök och hackad persilja strax före servering.

Lägg upp torskbitarna i varma djupa tallrikar. Lägg de stekta pumpaklyftorna runt fisken och häll den varma soppan över. Garnera med dill.

Servera med bröd, kokt potatis, pasta eller ris.

Tips

Læs mere om vores torsk her.

Nästa recept: Räkwok från Korea med gyllene ris
...