You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Torsk på kryddiga vetekorn

Torsk på kryddiga vetekorn

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Ryggfilé
  • Nyttiga sallader
  • Fisk i ugn
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Smakar bra ihop med keso. Det kan du tillsätta både före eller efter att rätten har varit i ugnen.

Tillagningsinstruktioner

Koka vetekornet enligt anvisningarna på paketet och skölj i kallt vatten. Vänd ned kornet med krossad vitlök, finhackad chili, hackad persilja och finhackad lök. Tillsätt buljong och paprika och smaka av med salt och peppar.

Skär fisken i grova bitar och krydda med salt och peppar. Häll de kryddade vetekornen i en ugnsfast form och lägg över fisk och hackad pak choy i grova bitar. Täck formen med aluminiumfolie och grädda i en förvärmd ugn 20 min i 180°C.

Tips

Smakar bra ihop med keso. Det kan du tillsätta både före eller efter att rätten har varit i ugnen.

Nästa recept: Lättpanerad torskfilé med rostad blomkål och dill med brynt smör- och sojasås
...