You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Thai-Fisksoppa

Thai-Fisksoppa

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Huvudrätt
  • Höst
  • Rökt och gravat
  • Sommar
  • Soppor
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Mjölk, kokosmjölk, saft och skal av lime och färsk skivad ingefära kokas och smakas av med salt och peppar.

Rosta och hacka mandel. Lägg minimajs, chili efter smak och mandel i botten av en grund skål och häll soppan ovanpå.

Garnera med finhackad salladslök och chili efter smak, strila på rapsolja (du kan även använda sesamolja eller rökt rapsolja) och avsluta med rökt hälleflundra i strimlor.

Nästa recept: Rökt lax i sallad med fänkål, äpple och kapris
...