You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Stenbitsrom i pitabröd med klassisk fyllning

Stenbitsrom i pitabröd med klassisk fyllning

  • Stenbitsrom
  • Huvudrätt
  • Rom
  • Sandwich och wraps
  • Sommar
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

2 burkar röd stenbitsrom

8 pitabröd

1 påse blandad sallad

0,5 gurka

1 salladslök

2 dl crème fraîche

1 citron

0,5 vitlöksklyftor

1 knippa dill

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Skölj och rensa salladen. Skär salladslök i tunna skivor och gurka i tärningar. Smaka av crème fraîche med citronsaft, pressad vitlök, salt och peppar.

Värm pitabröden kort i en mycket varm ugn eller i en brödrost.

Fyll pitabröden med sallad, gurka, salladslök och färsk dill. Lägg stenbitsrommen överst med dressingen och garnera med dillkvistar.

Nästa recept: Alaska pollock med morot och lök
...