Ingredienser
600 g hälleflundra
400 g basmatiris
500 g blandad sallad
1 dl buljong
2 vitlöksklyftor
salt och peppar
Tips
Det går bra att laga rätten med en fryst risblandning. Tillsätt bara buljong till det varma riset och krydda med salt och peppar.
Läs mer om våra filéer av liten grönländsk hälleflundra här.
Tillagningsinstruktioner
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och låt svalna. Fräs riset i lite olja och smaka av med salt och peppar.
Skär grönsakerna i grova bitar och stek i ca 2 minuter. Tillsätt buljong och pressad vitlök och låt sjuda i 2 minuter.
Skär fisken i mindre bitar och stek i ca 3 minuter på varje sida.
Tips
Det går bra att laga rätten med en fryst risblandning. Tillsätt bara buljong till det varma riset och krydda med salt och peppar.
Läs mer om våra filéer av liten grönländsk hälleflundra här.