You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Sprödbakad torskrygg i ugn på en bädd av blomkål, rödlök och kapris

Sprödbakad torskrygg i ugn på en bädd av blomkål, rödlök och kapris

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Ryggfilé
  • Convenience
  • Fisk i ugn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Tillaga de färdigpanerade torskryggbitarna enligt anvisningar på förpackningen, tills de är gyllene och spröda. Skär blomkålen i skivor och rödlöken i klyftor.

Fräs grönsakerna i lite olja. Tillsätt kapris och finhackad gräslök och smaka av med nymalen peppar och ev. lite salt.

Servera den sprödbakade torsken på de varma grönsakerna och gärna med sparrispotatis. 

Nästa recept: Ärtor med syrlig vårlök och frisk mynta
...