Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4
Ingredienser
75 g Disko Bay Räkor
100 g rökt lax
200 g färskost
100 g smör
4 msk dill
1 förp. vitt bröd
2 avokador
gräslök
1,5 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
1 nypa peppar
1 citron
1 gurka
körsbärstomater
blandad sallad
Tillagningsinstruktioner
Skär bort kanterna på vitt bröd. Lägg upp brödet och skär det så att det får samma form och storlek som tårtbottnar. Du behöver tre bottnar.
Rör färskost och smör pösigt. Hacka räkor och dill fint och blanda i hälften av ostkrämen. Bred detta på första botten.
Mosa avokadorna och blanda med finhackad lax, gräslök, majonnäs, crème fraîche och peppar. Bred ut laxkrämen ut på den andra botten.
Lägg på den tredje botten och bred på resten av färskostkrämen.
Dekorera som på bilden.