You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rullad fiskfilé med laxmousse i svampbuljong med knaperstekta krutonger

Rullad fiskfilé med laxmousse i svampbuljong med knaperstekta krutonger

  • Huvudrätt
  • Filé
  • Convenience
  • Rödspätta
  • Fisk i ugn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 fiskfiléer med rökt laxmousse

1 liter hönsbuljong

600 g blandad svamp

0,5 dl olivolja

1 vitlöksklyfta

1 schalottenlök

gräslök

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Rensa svampen noga och fräs med hackad schalottenlök, vitlök, salt och peppar. Häll över hönsbuljong och soja och koka under lock på låg värme i ca 20 minuter.

Tillaga rödspättarulladerna i en förvärmd, smord eldfast form täckt med film vid 125 °C i ca 25 minuter, tills de är varma och färdiglagade.

Skär brödet i tärningar, blanda med salt och olivolja och knaperstek krutonger.

Servera rulladerna med varm svampbuljong och knapriga krutonger. Strö över finhackad gräslök.

Nästa recept: Disko Bay Räkor på rostbröd med rörd mjukost
...