Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4
Ingredienser
200 g rökt hälleflundra
2 mangor
0,5 dl crème fraîche
0,5 knippe gräslök
1 granatäpple
1 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
150 g blandad sallad
Tillagningsinstruktioner
Skala mangofrukterna och skär dem i tunna skivor.
Ta en tredjedel av hälleflundran och skär den i små tärningar. Rör ihop tärningarna med crème fraîche och hackad gräslök. Lägg en skedfull av fyllningen på varje mangoskiva och vik ihop den som en tortellini.
Kärna ur granatäpplet (det är kärnorna som ska användas) och blanda kärnorna med olivolja och balsamvinäger.
Sprid ut skivorna av hälleflundra på tallrikarna. Lägg de små tortellinibitarna över och garnera med granatäppelkärnor. Servera med blandad sallad.