You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt liten grönländsk hälleflundra med en sallad av brysselkål, äpplen och mandlar

Rökt liten grönländsk hälleflundra med en sallad av brysselkål, äpplen och mandlar

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Rökt och gravat
  • Nyttiga sallader
  • Huvudrätt
  • Jul
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Dela äpplena i stora tärningar och vänd dem ev. med lite citronsaft. Skölj och dela brysselkål i enkla blad och finhacka den innersta delen av kålen. Grovhacka mandlarna.

Vänd samman äpplena med brysselkål, mandlar, olivolja och citron. Smaksätt med salt och peppar.

Servera med rökt liten grönländsk hälleflundra och ett gott bröd till.

Nästa recept: Torsk med fänkål- / tomatsalsa och potatis
...