arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Rökt liten grönländsk hälleflundra med örtäggröra på spröda toasts

Rökt liten grönländsk hälleflundra med örtäggröra på spröda toasts

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Vinter
  • Rökt och gravat
  • Aptitretare och smårätter
  • Nyår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Vispa samman äggen och krydda med salt och peppar. Finhacka örterna och vitlöken och rör ner i äggröran. Stek äggröran i en varm panna med olja i 2-3 min tills den får en krämig konsistens.

Rosta toasten i ugnen tills de är gyllene.

Fördela äggröra och hälleflundra på toasten och servera direkt.

Nästa recept: Gräslöksdressing
...