arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Rökt lax på dillstuvad potatis med kapris och rödlök

Rökt lax på dillstuvad potatis med kapris och rödlök

  • Lax
  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Rökt och gravat
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka upp grädden och smaka av med dijonsenap, citron, salt och peppar. Red med maizena.

Skär den kokta skalade sparrispotatisen i tjocka skivor och blanda dem i såsen.

Plocka och skär dillen fint (spara lite till garnering) och lägg ned den i potatisen.

Skär rödlöken i ringar.

Lägg upp den rökta laxen potatisen och garnera med rödlök och kapris.

Nästa recept: Rödspätta i ”gröna kläder”
...