You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt lax i ciabatta med rucola-/potatis-"mayo"

Rökt lax i ciabatta med rucola-/potatis-"mayo"

  • Lax
  • Lunch
  • Rökt och gravat
  • Huvudrätt
  • Sandwich och wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skala potatisen och koka i osaltat vatten tills den är mjuk. Blanda potatisen med löskokt ägg, rucola, pressad vitlök, färskost och citronolja. Smaka av med salt och peppar.

Värm bröden, dela på dem och bred på rucola- och potatismajonnäsen. Skär laxen i tunna skivor och lägg i bröden, ev. med kokt potatis och rucolasallad och svarta oliver.

Nästa recept: Stenbitsrom med blomkålspannacotta och rostat bröd
...