You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt hälleflundra med mango-, spenat- och chilisallad

Rökt hälleflundra med mango-, spenat- och chilisallad

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Rökt och gravat
  • Nyttiga sallader
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Pressa saften av en lime direkt i en kastrull och koka upp med socker, färskriven ingefära (efter smak) och tunt skivad chilifrukt. Låt den svalna och smaksätt sedan med salt och peppar.

Skär mangon i tärningar och blanda med limemarinaden. Tillsätt babyspenat och ruccolasallad och vänd försiktigt samman. Lägg upp salladen och den rökta hälleflundran. Garnera med finstrimlad chili.

Servera med ett gott bröd till.

Nästa recept: Torskrygg i ugn med lufttorkad skinka och marinad av apelsin och brynt smör
...