Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Skiva brödet i tunna skivor och rosta det i ugnen i 160°C i ca 10-12 minuter, tills det är krispigt. Lägg ut plastfolie på en skärbräda. Lägg på rökt hälleflundra tätt ihop så att det överlappar och inte bliver mellanrum. Lägg spickeskinkan/parmaskinkan ovanpå.
Vispa samman yoghurt med salt, peppar, färskost och ett halvt knippe körvel (spara ca 4 tsk av blandningen till garneringen).
Bred på yoghurtkrämen ovanpå hälleflundran ända ut i kanterna och rulla ihop fisken stramt till en rulle med hjälp av plastfolien. Dela rullen i 4 delar, ta bort plastfolien och fördela rulladerna på 4 tallrikar. Dela dem ev. en gång till innan servering.
Skiva rädisorna tunt i ett mandolinjärn. Pressa över saft av en lime över rädisorna och låt de dra i ca 5 minuter.
Lägg upp en klick av yoghurtkrämen på tallrikarna och rulladerna med hälleflundra ovanpå. Garnera med rädisor, körvel och de ugnsrostade brödflarnen.