You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rödspättafilé med en sallad på broccoli och currystekt äpple

Rödspättafilé med en sallad på broccoli och currystekt äpple

  • Huvudrätt
  • Vinter
  • Convenience
  • Jul
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Tillaga rödspättafiléerna i ugnen enligt instruktionerna på förpackningen eller stek dem i pannan.

Skär broccolin i mycket tunna skivor på en mandolin eller med en mycket vass kniv, lägg dem i kallt vatten. Skär äpplena i klyftor och stek dem i lite olja med curry, salt och peppar. 

Lägg upp filéerna på senapspickles och garnera fisken med broccoli, currystekta äpplen och färsk dill. Servera gärna med ett nybakat bröd

Nästa recept: Torsk i sallad med tomatmarinad och rostade fänkålsfrön
...