You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rödspätta med fyllning av räkor och sparris med franska ärtor och parmesan

Rödspätta med fyllning av räkor och sparris med franska ärtor och parmesan

  • Huvudrätt
  • Påsk
  • Filé
  • Convenience
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 fyllda rödspättafiléer med räkor och sparris

800 g fina ärtor

1 lök

50 g parmesan

30 g smör

0,5 vitlöksklyftor

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Tillaga fisken i ugnen enligt anvisningarna på paketet.

Skiva lök och vitlök fint och fräs smöret utan att det får färg. Lägg i ärtorna och krydda med salt och peppar. 

Hyvla över parmesan och servera genast med den varma fisken.

Fyra fyllda rödspättafiléer med räkor och sparris.

Nästa recept: Ceasarsallad från havet med frasiga grillade krutonger, parmesanost och hjärtsallad
...