Ingredienser
Tips
Passar bra till panerad eller fylld rödspätta, panerade torsrygfiléer och hälleflundra.
Tillagningsinstruktioner
Skär löken, riv ingefäran och hacka vitlöken. Fräs i lite olja, tillsätt ris och den mängd vatten och salt som står på paketet. Koka riset tills det är färdigt.
Skär squash i tunna skivor på längden och grilla dem en
kort stund i lite olja. Placera skivorna på en plåt och strö över hackad persilja, rivet citronskal, pepparmix och salt.
Tryck fast på kryddorna lite på squashskivorna och låt dem svalna. Rulla ihop dem runt 3 fingrar och lägg dem i på serveringsfat. Skölj och slunga spenaten och marinera den med lite olivolja, citronskal och saft av ½ citron, salt och peppar.
Fyll det kokta riset i squashen och garnera med den marinerade bladspenaten. Värm sojan och red med lite maizena. Häll sojan runt den fyllda squashen.
Servera genast.
Tips
Passar bra till panerad eller fylld rödspätta, panerade torsrygfiléer och hälleflundra.