You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räksmörgås

Räksmörgås

  • Räkor
  • Förrätt
  • Smörrebröd
  • Sommar
  • Vinter
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Jul
  • Påsk
  • Sandwich och wraps
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär brödet i skivor och rosta det i lite smör i pannan. Strö över salt.

Finhacka dillen och rör ner hälften i majonäsen. Skär tomaterna i klyftor och ta bort kärnorna.

Skölj salladen och låt den droppa av. Marinera salladsbladen med lite olivolja, citronsaft, salt och peppar. Anrätta salladen på de rostade brödskivorna.

Blanda samman räkorna med den resterande hackade dillen och tomatklyftor. Smaksätt med salt och peppar.

Lägg på skalade räkor på salladen. Riv lite citronskal över. Servera med dillmajonäs och extra citronskivor.

Nästa recept: Alaska pollock med morot och lök
...