You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räkor med skal på grillat dillbröd och mascarponekräm

Räkor med skal på grillat dillbröd och mascarponekräm

  • Räkor
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Med skal
  • Räkor med skal
  • Sommar
  • Nyår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Mascarponekrämen kan användas i räkcocktails för en fräschare smak eller på en räksmörgås.

Tillagningsinstruktioner

Skär brödet i sneda skivor. Mixa oljan med 0,5 knippe dill och sila olja genom en fin sil eller duk. Pensla brödet med oljan och sprödstek det i ugnen.

Rör mascarponen med rivet citronskal, salt, peppar, finhackad gräslök och 0,5 knippe dill (spara lite för att strö över). Lägg en sked av krämen på varje brödbit och strö över extra dill.

Servera brödet till räkorna.

Tips

Mascarponekrämen kan användas i räkcocktails för en fräschare smak eller på en räksmörgås.

Nästa recept: Grönländska räkor med skal i färskpotatis med avokadokräm
...