You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räkor med skal med pinnbröd och het dipp

Räkor med skal med pinnbröd och het dipp

  • Räkor
  • Med skal
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Räkor med skal
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Dela pinnbrödsdegen i fyra delar och kavla ut till en fyrkant. Fördela keso, gräslök, salt och peppar på degen och vik ihop så att fyllningen hålls på plats. Grädda nu pinnbrödet på vanligt sätt, antingen över öppen eld eller i ugnen tills det är färdiggräddat.

Gör en dippsås av majonnäs, chilisås och sambal oelek. Smaka av med salt och peppar.

Servera pinnbrödet med citronklyftor, den starka dippsåsen och massor av räkor. Dekorera med färsk dill.

Nästa recept: Gratinerade rödspättafiléer med ravioli, keso och spenat
...