You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räkor med skal i öppen omelett med färska örter och räkkrutonger

Räkor med skal i öppen omelett med färska örter och räkkrutonger

  • Räkor
  • Förrätt
  • Med skal
  • Sommar
  • Räkor med skal
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skala räkorna. Fräs skal och huvuden samt en halv vitlöksklyfta i smör på låg värme tills de är gyllene och smöret doftar gott. Ta upp skalen och vitlöken ur smöret och stek brödtärningar tills de är gyllene. Strö över paprika och salt.

Skär salladslöken fint. Vispa ihop äggen och stek en öppen omelett. Tillsätt salladslök och servera omedelbart med massor av skalade räkor, krutonger, rucola och kryddörter.

Nästa recept: Panerad torsk med ”klassiska tillbehör”
...