You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räkor i ugn med kryddsmör och gott doppbröd

Räkor i ugn med kryddsmör och gott doppbröd

  • Räkor
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Höst
  • Med skal
  • Fisk i ugn
  • Räkor med skal
  • Nyår
  • Påsk
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Lägg räkorna i en ugnsfast form. Blanda smöret med paprika, finhackad vitlök, gräslök samt dill och fördela kryddsmöret över räkorna.

Ugnsstek räkorna i 225°C tills de är lätt gyllenbruna och smöret har smält helt.

Servera direkt med citronklyftor, plockad dill och gott bröd.

Nästa recept: Enkel förrätt med rökt lax och stenbitsrom
...