You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Potatissallad med stenbitsrom, keso och hälleflundra

Potatissallad med stenbitsrom, keso och hälleflundra

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Stenbitsrom
  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Rökt och gravat
  • Nyttiga sallader
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka potatisen med skal i ca 15-17 minuter.

Skiva potatisen när den svalnat och vänd samman med keso, nymalen salt och peppar och tunt skivad vårlök.

Lägg upp skivor av rökt hälleflundra på 4 tallrikar. Fördela potatissalladen ovanpå och garnera med röd stenbitsrom och färsk dill. Droppa över rapsolja innan servering.Kog kartoflerne med skind i ca. 15-17 minutter og køl dem af.

Skær kartoflerne i skiver og vend dem med hytteost, salt, peber og forårsløg skåret i tynde skrå skiver.

Læg skiver af røget hellefisk på 4 tallerkener. Fordel salaten af kartofler derpå og pynt med stenbiderrogn og frisk dild. Dryp rapsolie over inden servering.

Nästa recept: Liten grönländsk hälleflundra med potatissallad & örtkräm
...