You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Potatis i en varm vinägrett med kapris, rostad paprika och oliver

Potatis i en varm vinägrett med kapris, rostad paprika och oliver

  • Tillbehör
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Rosta din paprika själv. Halvera paprikorna och rosta dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta paprikorna i ugnen tills skinnet är helt svart. Låt dem svalna och dra sedan bort skalet.

Passar bra till panerad och fylld rödspättasprödbakad torsk av ryggfilé och hälleflundra

Tillagningsinstruktioner

Koka potatisarna mjuka. Skär under tiden löken i ringar, strimla paprikan, dela oliverna i mindre bitar, hacka persiljan och blanda allt med kapris och olivolja.

Vänd ner den varma nykokta potatisen, smaka av med salt och peppar och servera genast. Om potatisarna är stora kan de skäras i tjocka skivor.

Tips

Rosta din paprika själv. Halvera paprikorna och rosta dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta paprikorna i ugnen tills skinnet är helt svart. Låt dem svalna och dra sedan bort skalet.

Passar bra till panerad och fylld rödspättasprödbakad torsk av ryggfilé och hälleflundra

Nästa recept: Hoisinglaserad torskryggfilé
...