You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Panerad torsk med ”klassiska tillbehör”

Panerad torsk med ”klassiska tillbehör”

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Smörrebröd
  • Ryggfilé
  • Convenience
  • Fisk i ugn
  • Sandwich och wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 sprödbakade torskryggfiléer

4 brödskivor

2 msk majonnäs

salladsblad

80 g majonnäs

30 g inlagd rödbeta

4 skivor bacon

2 skivor inlagd gurka

15 g riven pepparrot

Tillagningsinstruktioner

Lägg de frysta torskfiléerna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.

Hacka rödbetor och blanda med majonnäs (80 g). Bred majonnäs (2 msk) på brödet och fördela salladen. Lägg den varma torsken ovanpå och toppa med rödbetsmajonnäs, hackad inlagd gurka, bacon och riven pepparrot.

Nästa recept: Disko Bay Räkor i romansallad med pepparrot och krasse
...