You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Panerad rödspätta med ärtor och krispig sallad

Panerad rödspätta med ärtor och krispig sallad

  • Huvudrätt
  • Smörrebröd
  • Filé
  • Convenience
  • Räkor
  • Jul
  • Sommar
  • Fisk i ugn
  • Sandwich och wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 panerade rödspättafiléer

4 brödskivor

2 msk majonnäs

salladsblad

150 g frysta ärter

1 vitlöksklyfta

skal och saft från 0,5 citron

salt och peppar

2 msk majonnäs

Disko Bay Räkor

röd stenbitsrom

dill

Tillagningsinstruktioner

Lägg de frysta rödspättafiléerna på en plåt med bakplåtspapper och värm i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.

Hacka ärtor, vitlök, majonnäs, citronskal och -saft i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Bred ett tunt lager majonnäs på brödskivorna. Fördela salladen ovanpå. Lägg fisken och ärtpuréen ovanpå och dekorera med räkor, stenbitsrom, räkor och dill.

Nästa recept: Stenbitsrom i pitabröd med klassisk fyllning
...