You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Liten grönländsk hälleflundrafilé med senapssås och stekt lök

Liten grönländsk hälleflundrafilé med senapssås och stekt lök

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Huvudrätt
  • Filé
  • Påsk
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär fisken i lämpliga bitar. Klappa den torr med hushållspapper och stek den i stekpannan i ca 3 minuter på varje sida. Fräs löken i pannan tills den får lite färg. 

Såsen:
Rör ihop ingredienserna till såsen; smör, mjöl, mjölk och buljongtärning. Smaka av med senap, lite grädde, salt och peppar. 

Servera gärna med kokt potatis.

Nästa recept: Senapsmarinerade räkor i endivblad
...