Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Här är vårt recept för ett läckert stjärnskott.
Tillaga de panerade rödspättafiléerna vid 185°C i ugn i ca 15 minuter eller enligt anvisningarna på förpackningen. Tina de naturella rödspättafiléerna och tillaga i ugn eller stekpanna enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala gurkan och skär i tjocka skivor. Marinera med 0,5 knippe hackad dill, salt och peppar.
Blanda majonnäs (spara lite till brödet) med massor av hackad dill (spara lite till garnering), gräslök, salt och peppar. Skär brödet i skivor och rosta dem lätt – gärna med lite smör i en stekpanna.
Bred majonnäs på brödet. Lägg salladen ovanpå och därefter de två varianterna av rödspätta, rökt lax och räkor. Dekorera med marinerade gurkor, stenbitsrom, dressing och plockad dill.
Servera fisksmörgåsen med majonnäs och citronklyftor.