You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Hummersoppa med räkravioli, stuvad purjolök och dill

Hummersoppa med räkravioli, stuvad purjolök och dill

  • Räkor
  • Förrätt
  • Höst
  • Vinter
  • Soppor
  • Nyår
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Rulla ut pastadegen mycket tunt i två långa rullar. Lägg räkorna i en skål och krydda dem med lite salt och peppar och en matsked crème fraiche. Placera små högar med 3 - 4 räkor på rullarna med bra avstånd mellan. Pensla degen runt räkorna med lite vatten.

Lägg nu till den andra rullen ovanpå så att alla räkor är täckta. Tryck ned degen försiktigt runt räkorna och tryck ut raviolibitar med ett glas i lämplig storlek.

Skölj purjolöken och skär i tunna skivor. Fräs purjolöken i lite olja och tillsätt crème fraiche. Låt purjolöken sjuda tills den är al dente och smaka av med salt och peppar.

Koka raviolin i väl saltat vatten tills den är mjuk och lägg i stekpannan med purjolöken.

Värm hummersoppan och häll upp i varma tallrikar. Lägg en sked fyllning i mitten och garnera med färsk dill.

Nästa recept: Panerad rödspätta med sommarsallad
...