arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Hummersoppa med räkor i cannelloni

Hummersoppa med räkor i cannelloni

  • Räkor
  • Huvudrätt
  • Räkor med skal
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Tillagningsinstruktioner

Värm hummersoppan och vänd ned räkorna i hälften av soppan med hackad gräslök. Fyll räkorna i cannellonin och lägg dem i en ugnsfast form. Blanda resten av hummersoppan med hackade tomater och smaka av med salt och peppar.

Häll blandningen över cannellonin och baka i ugnen i 175°C i ca 30 minuter eller tills pastan är "al dente".

Servera med en god sallad och ett gott bröd till.

Tips

Nästa recept: Snabba potatisblinier med stenbitsrom
...